Interview met Hans van Maanen in Music Emotion april '23

In Music Emotion van april '23 is een interview, afgenomen door Ruud Jonker, met Hans van Maanen gepubliceerd. In de file staat een overdruk van dit interview.

pdfInterview_ME4-23.pdf

Recensie van onze PA 030 eindversterker in Music Emotion

In het mei-nummer van 'Music Emotion' staat op blz. 51 e.v. de recensie van onze PA 030 eindversterker, aangedreven door onze CA 020 stuurversterker. Ook aan de CA 020 wordt aandacht besteed.

pdfTemporal_Coherence_ME5-22.pdf

Recensie pick-up voorversterker in Music Emotion december 2019

"Temporal Coherence heeft een pick-up voorversterker op de markt gebracht. Het ontwerp is gebaseerd op dezelfde concepten als alle andere apparatuur waarbij de gehoormatige kwaliteit belangrijker is dan meetresultaten. Veel aandacht is besteed aan het zo nauwkeurig mogelijk volgen van de plaatsnijkarakteristiek om het fasegedrag in het middengebied te optimaliseren en toch ook de gehoormatige vervormingen te minimaliseren. De beoordeling en de recensie is door Ruud Jonker gedaan."

pdfTemporalCoherence_ME12-19.pdf

Review 'Pasithea' dipool luidspreker

In het februarinummer van het HiFi blad 'Music Emotion' is een review verschenen van de 'Pasithea' dipool luidspreker, een nauwe samenwerking van 'Hepta Design Audio' en 'Temporal Coherence'.
pdfTemporalCoherence_ME2-19.pdf

Bevindingen van een update en ombouw

We hebben het audio systeem van een klant een update gegeven, zowel de elektronica als de luidsprekers. Dit laat ook de voordelen zien van onze aanpak: updates zijn altijd mogelijk, het is niet nodig om de elektronica in het geheel te vervangen om toch de meest recente kwaliteit te halen.

De update van de luidsprekers is in nauwe samenwerking met Hepta Design Audio gerealiseerd. Dit is mogelijk door de banden tussen Hepta en Temporal Coherence. 

De bevindingen van Peter treft U aan in zijn verslag pdfVerslagPeter.pdf.

Recensie ‘Music Emotion’ van juli 2017

In de editie van ‘Music Emotion’ van juli 2017 is een recensie van de stuur- en eindversterkercombinatie van ‘Temporal Coherence’  gepubliceerd. De bevindingen van de recensent staan in onderstaande pdf.

pdfMusic-emotion-juli-2017-Temporal-Coherence-Versterkers.pdf

Luisterimpressie Music Emotion

In het decembernummer (2016) van Music Emotion is een 'luisterimpressie' van het 'Diamant'
systeem gepubliceerd. Wij zijn erg blij met de bevindingen van de recensent, maar U kunt dat
zelf lezen in pdfLuisterImpressie.pdf

HVT van november 2016: nabeschouwing van de X-fi High-End show in Veldhoven

In HVT van november 2016 staat een nabeschouwing van de X-fi High-End show in Veldhoven.
Een citaat:
Hepta en Temporal Coherence
Gewoon Nederlands fabricaat, beide fabrikanten deelden samen één ruimte en ook een aantal producten. Zo werden de Hepta Sublimis Orator luidsprekers aangedreven door de Temporal Coherence stereo eindversterkers. Het resultaat mocht er dan ook zijn. De mooi vormgegeven Sublimis Orator luidspreker valt overigens niet alleen op in klankmatige zin, maar is visueel ook geen “ogenbederver”. De ruimte was tot de laatste plaats bezet, maar ook tijdens een Shostakovitsj Symphonie – niet de meest toegankelijke muziek – bleef men zitten. Als de weergave goed is dan kun je je ook minder platgetreden muzikale paden permitteren. Complimenten voor Chris Rutgers Cardanas suis.

Recensie HVT

De stuurversterker, eindversterker en hoofdtelefoonversterker van "Temporal Coherence zijn beluisterd en beoordeeld door het tijdschrift "Home Video Test". De recensent was echt niet blij dat de spullen weer terug moesten...... Zijn bevindingen staan in het februarinummer van 2015 (Nederlandstalig: pdfHVT0215.pdf en Engelstalig pdfHVT0215English.pdf).

Home Video Test van juli 2014

In de inhoudsopgave van Home Video Test van juli 2014 stond "Tijdens de luistersessie bij het driemanschap van Temporal Coherence werd meer dan duidelijk dat het luidsprekerontwerp het ideaal benadert". 

pdfHVTnr7juli14.pdf